Őszi Nyílt Napok

 

Mint a legtöbbünknek, nekünk is nagyon fontos az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Mi magunk is itt a Studiónál folyamatosan teszünk is mind kettő érdekében. Sőt szivesen látjuk el vendégeinket, ezekkel kapcsolatban is hasznos tanácsokkal, melyeket a saját bőrünkön tapasztaltunk meg.

 

De … mindig kell valami Plusz.

 

Ezt a Pluszt tudjuk mi biztosítani.

 

Egy rásegítés, egy megerősítés, mely még hatékonyabbá teszi a diétát, a sportos életet. De akkor is szükséged lehet rá, ha éppen nincs gond a súlyoddal, viszont a bőrödet nem találod elég feszesnek, vagy éppen fel -felbukkan itt-ott kezdődő narancsbőr. Bármely esetre tudunk megoldást találni.

 

Orvosok által kifejlesztett, professzionális gépeinkkel állunk rendelkezésedre, és személyre szabottan, minden területre és minden felmerülő ilyen jellegű problémára találunk hatékony kezelést.

 

Természetesen, mint mindenhez ehhez is idő kell, 1 alkalommal sajnos nem tehetünk csodát.

 

Na de ha a kételkedők táborát erősíted, valószínűleg még nem tudtam eloszlatni a kételyeidet. Amit maximálisan megértek, hiszen rengetegen kínálják ezeket a lehetőségeket, és sajnos bele szaladsz olyanba aki nem megfelelően alkalmazza a kezeléseket és így nagy valószínűséggel eredmény sem születik.

 

Ezért, hogy eloszlassam a kételyeidet, Őszi teljesen INGYENES nyílt napot tartunk, melynek keretén belül lehetőséged lesz minden kérdést feltenni, amire eddig sehol sem kaptál választ. Sőt kipróbálhatod gépeinket (elektromos izom stimulátor, lipolézer, hullámmasszázs és kavitáció) természetesen ezt is ingyen. A kezelést 10 perces intervallumra tudjuk biztosítani, de akár az mindet kipróbálhatod.

 

Sőt Masszőrünk is készséggel áll a rendelkezésedre, és ingyen kaphatsz ízelítőt az ő szolgáltatásából is.

 

Így duplán megéri eljönni.

 

Amennyiben fontos számodra a tested és az egészséged akkor itt a helyed.

 

Szánj magadra egy kis időt, hidd el nem fogod megbánni. A megjelenésed semmilyen kötelezettséggel nem jár, ettől sem kell félned.

 

Gyere el, kapcsolódj ki és ismerd meg ezt a világot is, rengeteg válasszal és Apró ajándékkal, elégedetten távozol majd tőlünk.

 

Kérlek, jelezd nekünk részvételi szándékod, érdeklődésed.

 

Várunk téged szeretettel 🙂

Helyszín:

 

Időpont:

 

Jelentkezés:

Pink Diamond Stúdió
1135 Bp. Népfürdő u. 37

2017.11.17 12.00-18.00

2017.11.18 09.00-12.00

ITT

Send this to friend